Lukemattomia kirjoja itsellesi ja lahjaksi

Pudasjärven Kirjakaupan peruskirjavalikoima on laaja. Kotimaisten uutuuksien ja suosituimman käännöskirjallisuuden lisäksi tarjolla on tietokirjoja kaikilta elämän osa-alueilta, sekä runsaasti lasten- ja nuorten kirjoja. 

Perusvalikoiman lisäksi löydät meiltä paikallisten kirjailijoiden tuotantoa, sekä erityisesti tähän alueeseen liittyvää tuotantoa. 

Nopean tilauspalvelumme ansiosta saat haluamasi kirjat vaivattomasti ympäri vuoden. Tule tutustumaan!

Monenlaista puuhaa perheen nuoremmille

Lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi löydät Pudasjärven Kirjakaupasta piirustus-ja askarteluvälineitä perheen pienimpien huviksi ja hyödyksi. Nappaa mukaan puuhakirjoja automatkojen iloksi, tai valitse parhaat perhepelit yhteisiä perheiltoja varten. 

Meiltä löydät myös lahjat synttäripakettiin kääräistäväksi, ja onnittelukortin siihen kylkeen. Ellet keksi mitä antaisit, voit valita Pudasjärven Kirjakaupan lahjakortin haluamallesi summalle. (Minimisumma 20 euroa). 

Kaikkea tarpeellista  kotiin, kouluun ja työpaikalle

Pudasjärven Kirjakauppa palvelee myös kun tarvitset täydennystä toimistotarvikkeisiin. Meiltä löydät toimiston pientarvikkeet kuten nitojat, lävistäjät, sakset ja liimat, sekä paperitavaraa aina perusvihkosta lomakelehtiöihin saakka. 

Hae meiltä toimivat ja tehokkaat tarvikkeet myös kotiin ja koulureppuun. 


Pudasjärven Kirjakauppa

Piste Iin varrella