Kirjakaupassa tapahtuu! 

Pudasjärven kirjakaupalla on ollut vilskettä!

Syyskuusta lähtien kirjakaupalla on ollut vähintään yksi tapahtuma joka kuukausi. Lue täältä mitä kaikkea olemme ehtineet jo kokea!

Tapahtumien lisäksi kirjakaupalla on kokoontunut englanninkielen keskustelukerho. Tässä kielikahvilassa jokainen on saanut sujuvoittaa omaa kielitaitoaan välittömässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Englannin kielikahvilan rinnalle on suunnitteilla myös ranskan kielikahvila syksystä 2019 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

Taiteilija Kari Holma on maalannut akvarelleja lähes kaikista Pohjois-Pohjanmaan kirkoista. Pudasjärven Kirjakaupan pienoisnäyttelyyn 4.-31.12 ripustimme printtejä Koillismaan kirkoista. Taiteilija oli avajaisissa itse paikalla kertomassa näiden kirkkojen historiasta ja omasta taiteestaan. Mukana oli paljon myös uitto- ja perinnehistoriaa, ja...

Jukka Niemelä muutti vuonna 1978 Pudasjärvelle ja pois syksyllä 1993. Vanha sanonta pitää paikkansa: mies voi lähteä Pudasjärveltä, mutta Pudasjärvi ei miehestä. Kotiseudun aidot ihmiset, ystävät ja luonto tuovat takaisin säännöllisesti.

"Kun Pudasjärvi Ruotsiin lähti" on vaikuttava kokoomateos siirtolaiskertomuksia muuttovirran varrelta. Aleksis Kiven päivänä 10.10.2018 kirjaprojektin takana ollut toimikunta kokoontui kirjakaupalle kertomaan, kuinka kirja sai alkunsa ja miksi sen tekeminen oli tärkeää. Mukana keskustelussa olivat Eino Siuruainen, Paavo Pikkuaho, Juha Hagelberg...

Heinäkuussa järjestimme Marja Tiitan kanssa Pudasjärven Kirjakaupalla Tour de Fleece tapahtuman. Marja tuli rukkeineen ja lankoineen kirjakaupan lukunurkkaukseen kertomaan erilaisista langoista ja kehräämisestä, sekä näyttämään ihan käytännössä, kuinka rukki toimii. Ilahtuneita ihmettelijöitä riitti, kiitos mukavasta kokemuksesta, Marja!