Kirjakaupassa tapahtuu! 

Pudasjärven kirjakaupalla on ollut vilskettä!

Syyskuusta lähtien kirjakaupalla on ollut vähintään yksi tapahtuma joka kuukausi. Lue täältä mitä kaikkea olemme ehtineet jo kokea!

Tapahtumien lisäksi kirjakaupalla on kokoontunut englanninkielen keskustelukerho. Tässä kielikahvilassa jokainen on saanut sujuvoittaa omaa kielitaitoaan välittömässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Englannin kielikahvilan rinnalle on suunnitteilla myös ranskan kielikahvila syksystä 2019 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

Juho Kuopus oli Amerikan-kävijä, vaatturi ja Pudasjärven ensimmäinen ammattivalokuvaaja. Kuopuksen valokuvat kertovat kiehtovaa tarinaa 1900-luvun alkupuolen elämästä Siurualla, malleinaan lähes kaikkien Ala-Siuruan talojen asukkaat.
Suuri osa näistä kuvista on kerätty teokseen Juho Kuopus, Amerikan raitin kautta Siuruan selkosille (Maahenki,...

Saamelaiskirjailija Niilo Aikio kuvaa teoksissaan Tenonlaakson elämää ja historiaa. Hänen novellisarjansa Niga-nimisestä saamelaispojasta pohjautuu hänen omaan lapsuuteensa ja nuoruuteensa Pulmankijärven erämaakylässä.
Tanssi paholaiselle on puolestaan kantaaottava historiallinen kuvaus naisten ja lasten asemasta saamelaisyhteisössä.
Niilo...

Paavo Niskasaari on Pudasjärveltä kotoisin oleva taidemaalari ja kirjailija, joka vieraili Pudasjärven Kirjakaupalla 10.1. 2019. Niskasaari kertoi muunmuassa vastikään ilmestyneestä lastenkirjastaan nimeltä "Jepulis, mummo ja robotikset", missä käsitellään ajankohtaista teknologia-teemaa satujen näkökulmasta. Tämä on jatkoa Niskasaaren kahdelle...

Pudasjärven Kirjakauppa täyttyi uteliaasta yleisöstä kun palkittu journalisti Helena Petäistö saapui joulukuun kirjailijavieraaksi 21.12. 2018. Petäistö on tuttu tv-kasvo, sillä hän toimi pitkään MTV:n Pariisin kirjeenvaihtajana, piipahtaen säännöllisesti monissa olohuoneissa uutisten välityksellä.