Kirjakaupassa tapahtuu! 

Pudasjärven kirjakaupalla on ollut vilskettä!

Syyskuusta lähtien kirjakaupalla on ollut vähintään yksi tapahtuma joka kuukausi. Lue täältä mitä kaikkea olemme ehtineet jo kokea!

Tapahtumien lisäksi kirjakaupalla on kokoontunut englanninkielen keskustelukerho. Tässä kielikahvilassa jokainen on saanut sujuvoittaa omaa kielitaitoaan välittömässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Englannin kielikahvilan rinnalle on suunnitteilla myös ranskan kielikahvila syksystä 2019 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

"Kun Pudasjärvi Ruotsiin lähti" on vaikuttava kokoomateos siirtolaiskertomuksia muuttovirran varrelta. Aleksis Kiven päivänä 10.10.2018 kirjaprojektin takana ollut toimikunta kokoontui kirjakaupalle kertomaan, kuinka kirja sai alkunsa ja miksi sen tekeminen oli tärkeää. Mukana keskustelussa olivat Eino Siuruainen, Paavo Pikkuaho, Juha Hagelberg...

Heinäkuussa järjestimme Marja Tiitan kanssa Pudasjärven Kirjakaupalla Tour de Fleece tapahtuman. Marja tuli rukkeineen ja lankoineen kirjakaupan lukunurkkaukseen kertomaan erilaisista langoista ja kehräämisestä, sekä näyttämään ihan käytännössä, kuinka rukki toimii. Ilahtuneita ihmettelijöitä riitti, kiitos mukavasta kokemuksesta, Marja!

Terhi Friman on käynyt kirjailijavieraanamme jo pariin otteeseen. Terhi on tietokirjailija, journalisti, kouluttaja ja editoiva toimittaja.

Nyt voit ilmoittaa kiinnostuksesi Pudasjärven Kirjakaupan kahvilatapahtumiin käyttämällä sähköistä ilmoittautumislomaketta. Voit myös halutessasi täyttää paperisen lomakkeen kirjakaupalla.