Kirjakaupassa tapahtuu! 

Pudasjärven kirjakaupalla on ollut vilskettä!

Syyskuusta lähtien kirjakaupalla on ollut vähintään yksi tapahtuma joka kuukausi. Lue täältä mitä kaikkea olemme ehtineet jo kokea!

Tapahtumien lisäksi kirjakaupalla on kokoontunut englanninkielen keskustelukerho. Tässä kielikahvilassa jokainen on saanut sujuvoittaa omaa kielitaitoaan välittömässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Englannin kielikahvilan rinnalle on suunnitteilla myös ranskan kielikahvila syksystä 2019 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

Paavo Niskasaari on Pudasjärveltä kotoisin oleva taidemaalari ja kirjailija, joka vieraili Pudasjärven Kirjakaupalla 10.1. 2019. Niskasaari kertoi muunmuassa vastikään ilmestyneestä lastenkirjastaan nimeltä "Jepulis, mummo ja robotikset", missä käsitellään ajankohtaista teknologia-teemaa satujen näkökulmasta. Tämä on jatkoa Niskasaaren kahdelle...

Pudasjärven Kirjakauppa täyttyi uteliaasta yleisöstä kun palkittu journalisti Helena Petäistö saapui joulukuun kirjailijavieraaksi 21.12. 2018. Petäistö on tuttu tv-kasvo, sillä hän toimi pitkään MTV:n Pariisin kirjeenvaihtajana, piipahtaen säännöllisesti monissa olohuoneissa uutisten välityksellä.

Taiteilija Kari Holma on maalannut akvarelleja lähes kaikista Pohjois-Pohjanmaan kirkoista. Pudasjärven Kirjakaupan pienoisnäyttelyyn 4.-31.12 ripustimme printtejä Koillismaan kirkoista. Taiteilija oli avajaisissa itse paikalla kertomassa näiden kirkkojen historiasta ja omasta taiteestaan. Mukana oli paljon myös uitto- ja perinnehistoriaa, ja...

Jukka Niemelä muutti vuonna 1978 Pudasjärvelle ja pois syksyllä 1993. Vanha sanonta pitää paikkansa: mies voi lähteä Pudasjärveltä, mutta Pudasjärvi ei miehestä. Kotiseudun aidot ihmiset, ystävät ja luonto tuovat takaisin säännöllisesti.