Kirjakaupassa tapahtuu! 

Monet ohikulkijat ovat jo ehtineet huomata sohvanurkkauksen, jonka olemme rakentaneet kauppaamme. Nurkkaukselle on jo ollut käyttöä ainakin avajaistohinoissa, mutta tarkoitus on kehittää siihen monenmoista pöhinää lähitulevaisuudessa. 

Suunnitelmissa on kirjailijavierailuja, kielikahviloita, käsityökerhoja ja pienimuotoisia taidenäyttelyitä. Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

Nyt voit ilmoittaa kiinnostuksesi Pudasjärven Kirjakaupan kahvilatapahtumiin käyttämällä sähköistä ilmoittautumislomaketta. Voit myös halutessasi täyttää paperisen lomakkeen kirjakaupalla.

Tietokirjailija, journalisti, kouluttaja ja editoiva toimittaja Terhi Friman on Pudasjärven Kirjakaupan ensimmäinen kirjailijavieras omistajanvaihdoksen jälkeen. Monipuolisen osaamisensa ansiosta Terhi pystyy tarjoamaan meille kaksi varsin erilaista mielenkiintoista keskustelutuokiota markkinoiden aikaan.

Kirjakauppa kiitti Aunea vankan perustan rakentamisesta ja juhli uudistuneita puitteitaan perjantaina, 1.6.2018 avajaisten merkeissä.