Kirjakaupassa tapahtuu! 

Monet ohikulkijat ovat jo ehtineet huomata sohvanurkkauksen, jonka olemme rakentaneet kauppaamme. Nurkkaukselle on jo ollut käyttöä jo monta kertaa kirjailijavierailuiden, Englannin kielikahvilan ja lukutuokioiden merkeissä. 

Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

Suunnittele Pudasjärvelle uusi talvipostikortti!
Iijokiseutu ja Pudasjärven Kirjakauppa kutsuvat sinut Pudasjärven talvipostikorttien suunnittelukilpailuun. Lähetä meille oma valokuvasi, piirustuksesi tai muulla tavalla toteutettu aineisto, joka mielestäsi sopisi Pudasjärven talvipostikortiksi. Sarjojen voittajakuvista painetaan postikortit ja kuvat...

Nyt voit ilmoittaa kiinnostuksesi Pudasjärven Kirjakaupan kahvilatapahtumiin käyttämällä sähköistä ilmoittautumislomaketta. Voit myös halutessasi täyttää paperisen lomakkeen kirjakaupalla.

Tietokirjailija, journalisti, kouluttaja ja editoiva toimittaja Terhi Friman on Pudasjärven Kirjakaupan ensimmäinen kirjailijavieras omistajanvaihdoksen jälkeen. Monipuolisen osaamisensa ansiosta Terhi pystyy tarjoamaan meille kaksi varsin erilaista mielenkiintoista keskustelutuokiota markkinoiden aikaan.