Kirjakaupassa tapahtuu! 

Pudasjärven kirjakaupalla on ollut vilskettä!

Syyskuusta lähtien kirjakaupalla on ollut vähintään yksi tapahtuma joka kuukausi. Lue täältä mitä kaikkea olemme ehtineet jo kokea!

Tapahtumien lisäksi kirjakaupalla on kokoontunut englanninkielen keskustelukerho. Tässä kielikahvilassa jokainen on saanut sujuvoittaa omaa kielitaitoaan välittömässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Englannin kielikahvilan rinnalle on suunnitteilla myös ranskan kielikahvila syksystä 2019 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Onko Sinulla joku muu idea siitä mitä nurkkauksessa voisi järjestää? Ota yhteyttä! 

Pudasjärven kirjakaupalla on pitkä ja komea historia. Omistajavaihdoksen vuoksi jäivät 90-vuotis syntymäpäivät pitämättä viime vuonna, mutta päätimme viettää niitä nyt, teemalla 90 + 1.

Kaisu Nauha on pudasjärveläislähtöinen kirjoittaja, joka on julkaissut lähes 50 vuotta sitten kirjoittamansa runot teoksessa "Leikki lasini pinnalla".
Kaisu kävi Pudasjärven Kirjakaupalla lukemassa runojaan ja kertomassa miten ja miksi runot julkaistiin vasta nyt.
"Kaisu herätti ihastusta ja arvostusta jo kouluvuosinaan...

Bassam Loulou (s.1957) on syyrialainen runoilija, kirjailija ja toimittaja, joka odottaa turvapaikkapäätöstä Pudasjärven vastaanottokeskuksessa.
Maanantaina 15. huhtikuuta Bassam oli Pudasjärven Kirjakaupalla kertomassa runoistaan ja elämästään.
Monikielisessä tapahtumassa Bassam Loulou lausui runojaan arabiankielellä, minkä jälkeen...

Pudasjärven kirjakaupalla järjestettiin 21.3. Elävät Kirjat tapahtuma, jossa kirjakaupan vieraat pääsivät kuulemaan paikkakunnalle muualta tulleiden tarinoita. Rasismin vastaiselle viikolle tarkoituksella ajoitettu tapahtuma järjestettiin yhdessä Pudasjärven Kaupungin kanssa, ajatuksena tutustuttaa eri taustoista lähtöisin olevia ihmisiä toisiinsa....