Terhi Friman kirjailijavieraana markkinoiden aikaan 6. ja 7. heinäkuuta

Terhi Friman, kuva Antti Saraja
Terhi Friman, kuva Antti Saraja

Tietokirjailija, journalisti, kouluttaja ja editoiva toimittaja Terhi Friman on Pudasjärven Kirjakaupan ensimmäinen kirjailijavieras omistajanvaihdoksen jälkeen. Monipuolisen osaamisensa ansiosta Terhi pystyy tarjoamaan meille kaksi varsin erilaista mielenkiintoista keskustelutuokiota markkinoiden aikaan. 

Perjantai, 6.7.2018 klo. 15.45

Perjantaina 6.7. toivotamme kaikki metsässä samoilusta, kalastuksesta ja/tai kokkailusta kiinnostuneet kuuntelemaan kun Terhi Friman kertoo meille viimeisimmistä kirjoistaan 'Luontoruokaa' (Maahenki 2017), ja Maailman paras matikkakirja' (Docendo, 2018), ja siitä miten luonnon antimia voi hyödyntää keittiössä. Terhi viihtyy kesäisin mökkeilemässä Pudasjärvellä, joten hän tietää hyvin mitä juuri tältä seudulta löytyy. Tilaisuus alkaa kello 15.45, mutta mukaan ehtii myöhemminkin, aina kello 17.00 asti. Molempia kirjoja on saatavana kaupalla alennettuun markkinahintaan, ja niihin saa luonnollisesti myös kirjailijan omistuskirjoituksen haluamalleen henkilölle.   

Lauantai, 6.7.2018 klo 10.30

Kirjoitatko salaa pöytälaatikkoon? Haaveiletko blogista muttet ole vielä uskaltanut aloittaa? Tuottaako ammatillinen kirjoittaminen sinulle joskus päänvaivaa? Onko kirjojasi jo julkaistu, ja työstät seuraavaa projektia?
On aika teroittaa kynäsi!
Terhi Frimanin lauantaisessio sopii meille kaikille kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta kiinnostuneille. Tule mukaan! 

Tavataan Kirjakaupalla!