Jukka Niemelä ja Vikisijän virsikirja, marraskuu 2018

24.06.2019

Jukka Niemelä muutti vuonna 1978 Pudasjärvelle ja pois syksyllä 1993. Vanha sanonta pitää paikkansa: mies voi lähteä Pudasjärveltä, mutta Pudasjärvi ei miehestä. Kotiseudun aidot ihmiset, ystävät ja luonto tuovat takaisin säännöllisesti.

Vikisijän Virsikirja sai alkunsa, kun Jukka ja Suomussalmelta lähtöisin oleva Ville Kormilainen päättivät, että jokainen ihminen tarvitsee vähän lisää energiaa ja iloa elämäänsä. Vikisijän virsikirja on käytännönläheinen opas kenelle tahansa, joka haluaa saada enemmän aikaan. Ensin kirjasta piti tulla Suomen bisneskirjallisuuden Juoppohullun päiväkirja, mutta kustannustoimittaja siivosi herrojen suut. Sittemmin Juke on sanonut, että kirja on Suomen self help -oppaiden Seiska - sitä ei viitsi julkisesti oikein ostaa, ei voi antaa lahjaksi ettei saaja loukkaannu, mutta siinä on niin hyviä juttuja että sitä luetaan salaa parturissa kannesta kanteen ja yritetään lähtiessä livauttaa povitaskuun.

Jukka kertoili hauskoja juttuja mukavan välittömissä tunnelmissa Pudasjärven Kirjakaupalla maanantaina, 26.11. Yleisö lähti tilaisuudesta silmäkulmat kostuneina ja naurulihakset vetreinä!

Tapahtuma mainitaan myös tässä Pudixen pariisittaren kolumnissa:

Pudis on pop! - Iijokiseutu 28.11.